Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
RECENZE NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Krásná vůně, vydrží celý den, neroznatelné od originálu.
18.1.2021, Kamila J.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Velká spokojenost! Včasné doručení, úžasná vůně a milý dárek navíc 🙃.
18.1.2021, Kateřina P.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Som veľmi spokojná ;) Nádherná vôňa - určitě svoj nákup zopakujem.
27.1.2021, Denisse K.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Naprostá dokonalost, sice úplně klasicky nepění, ale umyje všechno, nádherně voní a vůně trvá opravdu dlouho a celkově je to velmi příjemný produkt :)
24.3.2021, Pavla M.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Naprosto úžasná vůně, přijde i lepší než originál.
30.12.2020, Martina J.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Parfémy jsou skvělé ♥
17.12.2020, Andrea P.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Na kůži k nerozeznání od pravého parfému. Vydrží dlouho vonět. 
16.12.2020, Pavla N.
 

------------------------------------------

 

DOPRAVA ZDARMA
Při nákupu nad 2.000 Kč neplatíte poštovné.
 
LASKAVÝ PŘÍSTUP
Rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem.
 
DÁREK
K nákupu nad 2.500 Kč Vám přibalíme malou pozornost.
 
RYCHLÉ VYŘÍZENÍ
Zboží odesíláme do 24 hodin.
 
------------------------------------------
 
 
SLEDUJTE NÁS NA SÍTÍCH
 
Instagram       
 
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas podnikatelskému subjektu Monice Nesnídalové, se sídlem Micmanice 299, 671 29  Strachotice, IČ: 02217384, zapsanému u MěÚ Znojmo, spisová značka SMUZN 16389/2018 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zkratky EdP, EdT a EdC, co znamenají a kterou si vybrat?
08.01.2021
Zkratky EdP, EdT a EdC, co znamenají a kterou si vybrat?
Spousta z nás stále tápe při výběru vůně, neznáme jejich rozdělení a kdy kterou vůni používat. Pojďme si to společně a hlavně jednoduše vysvětlit. číst celé
Ranní rituály
23.03.2020
Ranní rituály
Jaké denní rituály mají kde jací lidé? číst celé
6 rad jak si vybrat správný parfém
25.01.2020
6 rad jak si vybrat správný parfém
Vybrat si pro sebe tu správnou vůni není úplně jednoduché. Mnoho žen už totiž dělá chyby při výběru v obchodě. Poradíme vám, jak se vyvarovat nejčastě... číst celé
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
20.01.2020
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
WURINA, jednorázová hygienická pomůcka pro ženy na močení ve stoje. Zní to tak jednoduše, viďte? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Z rozesílky newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit!

 

Sledujte nás a sdílejte fotky vašich oblíbenýh produktů od nás s hashtagem #tendocz

 

PŘIJĎTE SI NAKOUPIT DO KAMENNÉ PRODEJNY

Salon Belle Donne
Znojemská 296
Suchohrdly
669 02  Znojmo (Jihomoravský kraj)

Po - Pá:     8:00 až 19:00 hodin
So:             8:00 až 12:00 hodin          

více informací →

KONTAKTY

Jen co všechno vyřídíme,
na e-mail Vám odpovíme.

   info@tendo.cz

     

celý kontakt →

 

POTŘEBUJI PORADIT S VÝBĚREM PRODUKTU
Monika
Monika
(Po-Pá: 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz