Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas podnikatelskému subjektu Monice Nesnídalové, se sídlem Micmanice 299, 671 29  Strachotice, IČ: 02217384, zapsanému u MěÚ Znojmo, spisová značka SMUZN 16389/2018 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • jméno a příjmení, telefonní číslo, adresu bydlište (pokud je uvedeno zákazníkem)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ranní rituály
23.03.2020 Inca Collagen
Ranní rituály
Jaké denní rituály mají kde jací lidé? číst celé
6 rad jak si vybrat správný parfém
25.01.2020 Parfémy
6 rad jak si vybrat správný parfém
Vybrat si pro sebe tu správnou vůni není úplně jednoduché. Mnoho žen už totiž dělá chyby při výběru v obchodě. Poradíme vám, jak se vyvarovat nejčastě... číst celé
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
20.01.2020 Wurina
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
WURINA, jednorázová hygienická pomůcka pro ženy na močení ve stoje. Zní to tak jednoduše, viďte? číst celé
Zajímavosti o parfémech, které možná nevíte...
02.01.2019 Parfémy
Zajímavosti o parfémech, které možná nevíte...
Informace o vůních, které Vás možná překvapí ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Z rozesílky newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit!

 

Sledujte nás a sdílejte fotky vašich oblíbenýh produktů od nás s hashtagem #tendocz

 

PŘIJĎTE SI NAKOUPIT DO KAMENNÉ PRODEJNY

Salon Belle Donne
Znojemská 296
Suchohrdly
669 02  Znojmo (Jihomoravský kraj)

Po - Pá:     8:00 až 19:00 hodin
So:             8:00 až 12:00 hodin          

více informací →

KONTAKTY

Jen co všechno vyřídíme,
na e-mail Vám odpovíme.

   info@tendo.cz

     

celý kontakt →

 

POTŘEBUJI PORADIT S VÝBĚREM PRODUKTU
Monika
Monika
(Po-Pá: 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz