Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
RECENZE NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Krásná vůně, vydrží celý den, neroznatelné od originálu.
18.1.2021, Kamila J.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Velká spokojenost! Včasné doručení, úžasná vůně a milý dárek navíc 🙃.
18.1.2021, Kateřina P.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Som veľmi spokojná ;) Nádherná vôňa - určitě svoj nákup zopakujem.
27.1.2021, Denisse K.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Naprostá dokonalost, sice úplně klasicky nepění, ale umyje všechno, nádherně voní a vůně trvá opravdu dlouho a celkově je to velmi příjemný produkt :)
24.3.2021, Pavla M.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Naprosto úžasná vůně, přijde i lepší než originál.
30.12.2020, Martina J.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Parfémy jsou skvělé ♥
17.12.2020, Andrea P.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Na kůži k nerozeznání od pravého parfému. Vydrží dlouho vonět. 
16.12.2020, Pavla N.
 

------------------------------------------

 

DOPRAVA ZDARMA
Při nákupu nad 2.000 Kč neplatíte poštovné.
 
LASKAVÝ PŘÍSTUP
Rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem.
 
DÁREK
K nákupu nad 2.500 Kč Vám přibalíme malou pozornost.
 
RYCHLÉ VYŘÍZENÍ
Zboží odesíláme do 24 hodin.
 
------------------------------------------
 
 
SLEDUJTE NÁS NA SÍTÍCH
 
Instagram       
 
 
  1. Úvod
  2. Recenze

Ověřený zákazník

Přidáno 07. 10. 2021
Skvělá komunikace,rychlé dodání.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 24. 07. 2021
Pro:
Rychlé vyřízení objednávky
V balíčku dárek navíc
Dobře zabalené zboží proti poškození
Proti:
Žádné
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 07. 07. 2021
V tomto e-shopu jsem nakoupila již několikrát a vždy bylo vše v pořádku. Jelikož mám v blízkosti kamennou pobočku, využívám osobní odběr. Objednávka je vždy rychle připravena a hezky zabalena. Milý je také osobní vzkaz uvnitř :) Určitě budu ráda nakupovat i v budoucnu.
Pro:
Široká nabídka parfémů Yodeyma a jiného kosmetického zboží
Vše skladem
Rychlé vyřízení objednávky
100 %
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 07. 06. 2021
Rychlé dodání, kvalitní zboží, krásně zabaleno
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 12. 05. 2021
Pro:
Vše bez problémů.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 26. 03. 2021
Nakoupila jsem několikrát a vždy jsem byla spokojená jak s rychlostí dodání a kvalitou zboží. Miluji krásně zabalené zboží i s osobním vzkazem. Je to strašně milé, když vás krabička osloví vaším jménem. Někdo si prostě dá tu práci a dělá ostatním radost. Děkuji vám všem v Tendu.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace
Vyjádření našeho obchodu
Marci, moc si Vaší recenze vážíme a děkujeme za ni. Máte pravdu, dělá nám radost, když máte radost Vy, naši zákazníci ;)

Ověřený zákazník

Přidáno 15. 03. 2021
Pro:
Rychlé jednání
Velká ochota
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 31. 01. 2021
Rychlé dodání, zboží krásně zabaleno.... Vůně nádherně voní, doporučuji
Pro:
Rychlé dodání
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 24. 01. 2021
zboží dorazilo hned druhý den po platbě,precizně zabalené s milou pozorností navíc,nemám co bych vytkla,děkuji moc :-)
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 15. 01. 2021
Pro:
Milý a vstřícný obchod
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 27. 12. 2020
Vše super.
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 12. 12. 2020
Pro:
Žádný problém, ochota
100 %
dodací lhůta
kvalita dopravy
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 10. 12. 2020
Pro:
Rychlá komunikace i výdej objednávky
Proti:
Některé produkty před Vánoci nedostupné.
100 %
kvalita komunikace

Ověřený zákazník

Přidáno 11. 11. 2020
Pro:
Vše v pořádku, rychlé dodání, v balíčku i dáreček:-)
100 %
kvalita komunikace
Recenzí na stránku 153045

Novinky z našeho blogu

Zkratky EdP, EdT a EdC, co znamenají a kterou si vybrat?
08.01.2021
Zkratky EdP, EdT a EdC, co znamenají a kterou si vybrat?
Spousta z nás stále tápe při výběru vůně, neznáme jejich rozdělení a kdy kterou vůni používat. Pojďme si to společně a hlavně jednoduše vysvětlit. číst celé
Ranní rituály
23.03.2020
Ranní rituály
Jaké denní rituály mají kde jací lidé? číst celé
6 rad jak si vybrat správný parfém
25.01.2020
6 rad jak si vybrat správný parfém
Vybrat si pro sebe tu správnou vůni není úplně jednoduché. Mnoho žen už totiž dělá chyby při výběru v obchodě. Poradíme vám, jak se vyvarovat nejčastě... číst celé
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
20.01.2020
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
WURINA, jednorázová hygienická pomůcka pro ženy na močení ve stoje. Zní to tak jednoduše, viďte? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Z rozesílky newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit!

 

Sledujte nás a sdílejte fotky vašich oblíbenýh produktů od nás s hashtagem #tendocz

 

PŘIJĎTE SI NAKOUPIT DO KAMENNÉ PRODEJNY

Salon Belle Donne
Znojemská 296
Suchohrdly
669 02  Znojmo (Jihomoravský kraj)

Po - Pá:     8:00 až 19:00 hodin
So:             8:00 až 12:00 hodin          

více informací →

KONTAKTY

Jen co všechno vyřídíme,
na e-mail Vám odpovíme.

   info@tendo.cz

     

celý kontakt →

 

POTŘEBUJI PORADIT S VÝBĚREM PRODUKTU
Monika
Monika
(Po-Pá: 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz