Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas podnikatelskému subjektu Monice Nesnídalové, se sídlem Micmanice 299, 671 29  Strachotice, IČ: 02217384, zapsanému u MěÚ Znojmo, spisová značka SMUZN 16389/2018 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@tendo.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Ranní rituály
23.03.2020 Inca Collagen
Ranní rituály
Jaké denní rituály mají kde jací lidé? číst celé
6 rad jak si vybrat správný parfém
25.01.2020 Parfémy
6 rad jak si vybrat správný parfém
Vybrat si pro sebe tu správnou vůni není úplně jednoduché. Mnoho žen už totiž dělá chyby při výběru v obchodě. Poradíme vám, jak se vyvarovat nejčastě... číst celé
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
20.01.2020 Wurina
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
WURINA, jednorázová hygienická pomůcka pro ženy na močení ve stoje. Zní to tak jednoduše, viďte? číst celé
Zajímavosti o parfémech, které možná nevíte...
02.01.2019 Parfémy
Zajímavosti o parfémech, které možná nevíte...
Informace o vůních, které Vás možná překvapí ... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Z rozesílky newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit!

 

Sledujte nás a sdílejte fotky vašich oblíbenýh produktů od nás s hashtagem #tendocz

 

PŘIJĎTE SI NAKOUPIT DO KAMENNÉ PRODEJNY

Salon Belle Donne
Znojemská 296
Suchohrdly
669 02  Znojmo (Jihomoravský kraj)

Po - Pá:     8:00 až 19:00 hodin
So:             8:00 až 12:00 hodin          

více informací →

KONTAKTY

Jen co všechno vyřídíme,
na e-mail Vám odpovíme.

   info@tendo.cz

     

celý kontakt →

 

POTŘEBUJI PORADIT S VÝBĚREM PRODUKTU
Monika
Monika
(Po-Pá: 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz