Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
 
 
RECENZE NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Krásná vůně, vydrží celý den, neroznatelné od originálu.
18.1.2021, Kamila J.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Velká spokojenost! Včasné doručení, úžasná vůně a milý dárek navíc 🙃.
18.1.2021, Kateřina P.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Som veľmi spokojná ;) Nádherná vôňa - určitě svoj nákup zopakujem.
27.1.2021, Denisse K.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Naprostá dokonalost, sice úplně klasicky nepění, ale umyje všechno, nádherně voní a vůně trvá opravdu dlouho a celkově je to velmi příjemný produkt :)
24.3.2021, Pavla M.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Naprosto úžasná vůně, přijde i lepší než originál.
30.12.2020, Martina J.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Parfémy jsou skvělé ♥
17.12.2020, Andrea P.
 
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ 
Na kůži k nerozeznání od pravého parfému. Vydrží dlouho vonět. 
16.12.2020, Pavla N.
 

------------------------------------------

 

DOPRAVA ZDARMA
Při nákupu nad 2.000 Kč neplatíte poštovné.
 
LASKAVÝ PŘÍSTUP
Rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem.
 
DÁREK
K nákupu nad 2.500 Kč Vám přibalíme malou pozornost.
 
RYCHLÉ VYŘÍZENÍ
Zboží odesíláme do 24 hodin.
 
------------------------------------------
 
 
SLEDUJTE NÁS NA SÍTÍCH
 
Instagram       
 
 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas podnikatelskému subjektu Monice Nesnídalové, se sídlem Micmanice 299, 671 29  Strachotice, IČ: 02217384, zapsanému u MěÚ Znojmo, spisová značka SMUZN 16389/2018 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Zkratky EdP, EdT a EdC, co znamenají a kterou si vybrat?
08.01.2021
Zkratky EdP, EdT a EdC, co znamenají a kterou si vybrat?
Spousta z nás stále tápe při výběru vůně, neznáme jejich rozdělení a kdy kterou vůni používat. Pojďme si to společně a hlavně jednoduše vysvětlit. číst celé
Ranní rituály
23.03.2020
Ranní rituály
Jaké denní rituály mají kde jací lidé? číst celé
6 rad jak si vybrat správný parfém
25.01.2020
6 rad jak si vybrat správný parfém
Vybrat si pro sebe tu správnou vůni není úplně jednoduché. Mnoho žen už totiž dělá chyby při výběru v obchodě. Poradíme vám, jak se vyvarovat nejčastě... číst celé
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
20.01.2020
Proč bereme osvědčené a vyhovující produkty jako TABU jen proto, že je samy neznáme?
WURINA, jednorázová hygienická pomůcka pro ženy na močení ve stoje. Zní to tak jednoduše, viďte? číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Z rozesílky newsletteru se můžete kdykoliv odhlásit!

 

Sledujte nás a sdílejte fotky vašich oblíbenýh produktů od nás s hashtagem #tendocz

 

PŘIJĎTE SI NAKOUPIT DO KAMENNÉ PRODEJNY

Salon Belle Donne
Znojemská 296
Suchohrdly
669 02  Znojmo (Jihomoravský kraj)

Po - Pá:     8:00 až 19:00 hodin
So:             8:00 až 12:00 hodin          

více informací →

KONTAKTY

Jen co všechno vyřídíme,
na e-mail Vám odpovíme.

   info@tendo.cz

     

celý kontakt →

 

POTŘEBUJI PORADIT S VÝBĚREM PRODUKTU
Monika
Monika
(Po-Pá: 9-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz